Datlové kopečky

Máslo zahřejte, smíchejte s vločkami a nechte ztuhnout. Datle vypeckujte a nadrobno posekejte.Vejce, cukr, vanilkový cukr a prášek do pečiva smíchejte. Přidejte datle a vločky, vše dobře promíchejte a dvěma čajovými lžičkami tvořte hrudky, které pokládejte na pečícím papírem vyložený plech. Pečte v předehřáté troubě 15 – 20 minut při teplotě 175 stupňů.

Ingredience

  • 125 g másla
  • 200 g Emco jemných ovesných vloček
  • 250 g sušených datlí
  • 2 vejce
  • 100 g moučkového cukru
  • 1 vanilkový cukr
  • 1/2 ČL prášku do pečiva
Další recepty v kategorii: Ovesné vločky
K tomuto receptu potřebujete následující produkty Emco: Jemné
Ohodnotit recept: