Vločkový bananabread s goji a datlovým sirupem

Nejprve si rozmačkejte banány, až z nich bude kaše. Potom je promíchejte s datlovým sirupem, vejci a olivovým olejem. Prosijte si mouku s práškem do pečiva a spojte s vločkami a zbytkem těsta. Nakonec přidejte skořici, špetku soli a goji. Nalijte těsto do formy na chleba vymazaný máslem a vysypaný trochou jemných vloček. Pečte asi 45 minut při 180 stupních. Dejte si ho třeba s lehkým ovocným salátkem z kiwi, blumy a banánu zakápnutým citronovou šťávou.

Více receptů od S Julinkou v kuchyni na http://sjulinkouvkuchyni.cz/

 

Ingredience

  • 3 banány
  • 2 vejce
  • 2 hrnky celozrnné mouky
  • 2 hrnky jemných ovesných vloček s vlákninou
  • 3 lžíce datlového sirupu
  • špetka soli
  • 100 g olivového oleje
  • lžička prášku do pečiva
  • lžička skořice
  • 100 g goji
Další recepty v kategorii: Ovesné vločky
K tomuto receptu potřebujete následující produkty Emco: Jemné s vlákninou
Ohodnotit recept: