Celerové placky

Vločky povařte v menším množství osolené vody na hustou kaši. Zvlášť duste mírně podlitý, hrubě nastrouhaný celer, až šťáva vysmahne. Oboje jemně usekejte nebo pomelte, přidejte petrželku, žloutky, osolte, opepřete a vypracujte těsto. Je-li směs řídká, zahustěte trochou strouhanky. Vypracujte malé placičky, které obalte v rozšlehaných bílcích, strouhance, a prudce na oleji osmažte.

Ingredience

  • 3 šálky jemných ovesných vloček Emco
  • 2 středně velké celery
  • 1 lžíce sekané petrželky
  • 3 vejce
  • sůl a pepř na dochucení
  • strouhanka
  • olej na smažení
Další recepty v kategorii: Ovesné vločky
K tomuto receptu potřebujete následující produkty Emco: Jemné
Ohodnotit recept: